NAJGORE IZA NAS?

Bilić: U Grčkoj ćemo biti favoriti

06.09.2011 u 22:49

Bionic
Reading

Teško izborena pobjeda protiv Izraela rezultatom 3:1 (0:1) na Maksimiru izmamila je osmijehe na lica aktera pobjedničke momčadi

Darijo Srna: U drugom poluvremenu pokazali karakter i kvalitetu. Izbornik je izmjenama okrenuo utakmicu. I u prvom poluvremenu smo imali niz poluprilika, bili smo opasni. Čestitam svim igračima na dobroj utakmici

Eduardo da Silva: Sretan sam zbog golova, čestitke momcima na karakteru. Prvo smo bili u grču, zatim smo se oslobodili poslije Modrićevog gola. Izbornik zna koliko vrijedimo.

Vedran Ćorluka:
Prije utakmice dobio sam blokadu u leđa, ali napravio sam krivi potez i morao sam izaći. Drugo poluvrijeme odradili smo na dobar način, makar je u prvom bilo dobrih trenutaka. Odigrali smo dobro, zaslužena pobjeda.

Slaven Bilić: U prvih 15 minuta bili smo u grču, čestitke i Izraelu, poništen im je gol. Ovo nije bio način na koji smo htjeli ući u utakmicu. Onda smo počeli igrati jako dobro, mljeli smo protivnika pa nažalost primili gol. Tribine su postale negativne nakon pogotka što nam nije, naravno, bilo od pomoći. Izmjenama dobili smo agresiju i kompaktnost. Nakon pogotka Modrića počeli smo gaziti protivnika. Svaka utakmica je teška i u nju se ulazi u grču, osim za reprezentacije Španjolske, Nizozemske i Njemačke. U poluvremenu sam zatražio od igrača da se podigne razina agresije, da ne gubimo glavu, da igramo mirno i da se sjetimo Gruzije.
Dobro je za ego napadača da su zabili. Grci su jedni od najnatjecateljskijih ekipa na svijetu. U kvalifikacijama tek u svakoj drugoj utakmici primaju pogodak. Naš plasman ne ovisi o Latviji. U Grčkoj ćemo biti puno bliže pobjedi od domaćina.

Luka Modrić: Gol nas je vratio u utakmicu, poslije smo lako kontrolirali završnicu. Svjestan sam kritika zbog manjka mojih golova, ali ne opterećujem se time čim se pobjeđuje. Kad smo zabili drugi pogodak bilo je samo pitanje koliko ćemo ih zabiti.

Predivan Modrićev gol otvorio je vrata pobjede