WEST HAM U NALETU

Bilić u euforiji: Nema umora nakon ovakve pobjede!

11.02.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Slaven Bilić vjeruje da West Ham čeka teška utakmica u gostima protiv Norwicha u subotu, no smatra da 120 minuta odigranih protiv Liverpoola u utorak neće biti presudan faktor...

Bivši hrvatski izbornik sjajno vodi 'čekićare' ove sezone. Dobio je s West Hamom čitav niz velikih utakmica, a posljednju od njih u FA kupu u utorak protiv Liverpoola, pobjedničkim golom Ogbone u 121. minuti susreta.

U Premiershipu Bilić drži šesto mjesto i ima izgleda osigurati mjesto u Europi sljedeće sezone, ali mora nastaviti pobjeđivati. Sljedeće gostovanje kod Norwicha koji se bori za opstanak moglo bi biti nezgodno u subotu, no hrvatski strateg ne traži alibi u iscrpljujućoj Kup utakmici.

'Imamo nekoliko ozljeda, ali i dobar osjećaj nakon utakmice u utorak. Nakon takvog rezultata umor se ne osjeća, u vrlo smo pozitivnoj situaciji,' izjavio je na presici u četvrtak Slaven Bilić koji je potvrdio da se Alex Song oporavio od ozljede i da će protiv Norwicha imati na raspologanju vrlo snažnu ekipu.

Tema je bio i Dimitri Payet, najbolji nogomtaš 'čekićara' kojeg su silno htjeli Kinezi u ovom prijelaznom roku i nudili 50 milijuna eura, ali Slaven nije htio ni čuti.

'Blizu smo potpisivanju novog ugovora, obje strane imaju istu želju,' tvrdi Bilić kojeg su prethodnih godina mučile završnice prvenstava u kojima su njegovi klubovi gubili dah, no nada se da se ove sezone to neće ponoviti.