SPREMNI U KVALIFIKACIJE

Bilić: I nakon ždrijeba smatramo se favoritima

25.03.2010 u 16:51

Bionic
Reading

Iako su još početkom ožujka isčekivali raspored kvalifikacija za Euro 2012, Bilić i društvo doznali su ga tek danas i to voljom ždrijeba. Po Bilićevom mišljenju, takav je rasplet najpošteniji, a o statusu Hrvatske misli da je i dalje favorit

zbornik Slaven Bilić dao je kratki komentar na raspored odigravanja utakmica u Grupi F, u kojoj će Kockasti kvalifikacije otvoriti u gostima s Latvijom, 3. rujna ove godine...

'Raspored je bitan, od toga ne treba bježati i zato smo ga s nestrpljenjem i očekivali. A ždrijeb je uvijek najpravednija opcija za sve, stoga ni mi, a ni naši konkurenti u grupi, nemamo razloga niti prava sada biti nezadovoljni', rekao je Slaven Bilić te dodao:

'Što se tiče našeg raspoloženja, naš se dojam nakon ždrijeba nije promjenio, i dalje se smatramo favoritima. Dojam je da imamo relativno težak start, naime, prve tri utakmice igramo protiv tri najbolje momčadi u grupi, od toga su dvije gostujuće, ali isto tako stoji i činjenica da će nam ti protivnici doći u goste prije ili kasnije, stoga ni po tom pitanju nema razloga za zabrinutost', rekao je izbornik te zaključio:

'U svakom slučaju mi smo i dalje optimisti. I ponovit ću, bez obzira na ždrijeb, nama je, a to često naglašavamo, najbitnije da smo u datom trenutku zdravi i svi na dispoziciji'.