PRIJATELJSKI OGLED

Bilić: Češka će nam biti provjera za Gruziju

08.02.2011 u 17:41

Bionic
Reading

Svoju prvu utakmicu u 2011. godini hrvatska nogometna reprezentacija igra u srijedu u Puli. Kontra 'kockastih' stajat će Češka, a tu prijateljsku utakmicu izbornik Bilić doživljava kao generalku pred kvalifikacijsku utakmicu s Gruzijom

Pulski stadion odavno je rasprodan, što bi trebalo biti garancija izvrsne atmosfere na prijateljskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije protiv Češke. To je zapravo i početak kvalifikacijskog puta za Euro 2012.

'Nećemo eksperimentirati jer mi je važna statistika i neće biti opuštanja. Česi su jedna od najvećih reprezentacija s kojima igramo u zadnje vrijeme, izvrsni tehničari, igraju lijepo i nadam se da ćemo svi uživati', kazao je u najavi utakmice izbornik Slaven Bilić.

Utakmica protiv Češke bi trebala biti generalna proba za kvalifikacijski okršaj s Gruzijom.

'Stožer i ja mislimo da bi utakmica u Tbilisiju protiv Gruzije 29. ožujka mogla biti ključna na putu za Euro 2012. Gruzija igra dosta tehnički i ima tu ruske škole, pa nam je ogled s Češkom dobra provjera', završio je Bilić kojeg ne brine činjenica da neki igrači nisu standardni u svojim klubovima.