NIŠTA OD TOGA

Bila bi to prava 'bomba', ali on je dao odbijenicu velikom prijatelju Bobanu i Milanu

30.09.2019 u 17:19

Bionic
Reading

AC Milan ni ove sezone ne ostvaruje rezultate u skladu s ulaganjima, novi trener Marco Giampaolo uskoro bi trebao postati bivši, a talijanski mediji nagađaju o nasljedniku

'Rossoneri' su upisali i treći poraz u nizu i umjesto da se bore za sam vrh prvenstvene ljestvice, jer su u zadnje tri godine na pojačanja potrošili gotovo pola milijarde eura, oni su poslije šest kola u donjem dijelu tablice Serie A.

Novi trener Marco Giampaolo nije se snašao, skeptici će reći ne bi ni nitko drugi, jer premalo je vremena, ali to je tako u velikim klubovima koji traže pravi rezultat – odmah. Već se traži nasljednik, a prva opcija koja se spominjala bio je povratak Gennara Gattusa.

No odjednom je u plan iskočio Andrij Ševčenko, ubojiti golgeter koji je najbolje godine dao Milanu, ali ta 'bomba' trajala je nekoliko sati. Nije tajna da je Ševčenko veliki prijatelj sa novim šefovima Milana – Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem, ali oni su po zadnjim informacijama dobili odbijenicu.

  • +4
Serie A, Milan - Fiorentina Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Naime, Ševčenku je cilj i dalje voditi ukrajinsku nacionalnu vrstu te je odvesti na Euro i ta je priča gotova pa se sada kao novi trener Milana spominje legendarni Claudio Ranieri.

  • +4
Torino - Milan, 5. kolo Serie A, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO