POKVARIO MU SLAVLJE

Firmino je zabio sedmi gol za Liverpool, a Jürgen Klopp htio je od bijesa iskočiti iz kože

06.03.2023 u 08:30

Bionic
Reading

U najvećem derbiju engleskog nogometa Liverpool je na svom Anfieldu svladao Manchester United s nestvarnih 7:0 (1:0) u dvoboju 26. kola Premier lige.

U nedjelju je na Anfieldu ispisana jedna od 'najmračnijih stranica' povijesti Manchester Uniteda. Naime, Liverpool je pobijedio 7:0, čime je ponovio poraze kojih se na Old Traffordu ne žele sjetiti.

Vragovi su već tri puta gubili 0:7. Prvi put su takav poraz doživjeli 10. travnja 1926. od Blackburn Roversa, potom od Aston Ville 27. prosinca 1930., te od Wolverhamptona na Štefanje 1931. godine.

>> Ovakvu katastrofu Manchester United nije doživio 92 godine! Liverpool ih je doslovno pomeo...

Ipak, koliko god su u nedjelju svi Liverpoolovi navijači i igrači bili u transu, toliko su neki pretjerali u slavlju, a jedan od njih izbacio je iz takta Jürgena Kloppa.

  • +11
Liverpool - Manchester United, engleska liga, 5.3.2023. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Naime, nakon pogotka Firmina za 7:0, jeda od njih utrčao je u teren, te je u najvjerojatnije u padu 'pokupio' Jonesa i Robertsona. Škotski bek čak se i previjao na travnjaku od bolova.

Redarska služba ispratila je navijača, i to baš ispred Kloppa, a Nijemac je kiptio od bijesa i svašta mu rekao. I tko zna, da nije bilo pomoćnog suca u blizini, možda bi i fizički nasrnuo na njega. S pravom.