NASTAVLJA PO SVOM

Bijesni Mourinho odbrusio kritičarima: Jedan sam od najvećih

31.08.2018 u 17:54

Bionic
Reading

Nakon dva poraza u nizu Jose Mourinho i dalje ne prehvaća kritike, a na press konferenciji uoči dvoboja Manchester Uniteda i Burnleyja još jednom je naglasio koliko samog sebe cijeni...

Portugalski stručnjak posljednjih godina u definitivnom je padu, što se osjeća na rezultatima Manchester Uniteda koji je 2016. godine doduše osvojio Europsku ligu, ali tituli u Premiershipu niti u Ligi prvaka se nije približio.

  • +5
Premier liga, Brighton & Hove Albion - Manchester United Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon blijedog starta sezone i poraza od Brightona i Tottenhama Mourinho je pod žestokim kritikama javnosti na Otoku, a mnogi mu prognoziraju otkaz u slučaju neuspjeha i protiv Burnleyja u nedjelju.

No, tvrdoglavi Jose nastavlja po svom, vodeći ratove protiv cijelog svijeta.

'Prošle sezone bio sam jako uspješan, iako vi to ne želite priznati. Analiziram svoje nastupe i važnije mi je ono što ja mislim nego što vi mislite. Ponavljam, imali smo dvije fantastične sezone i osvojili Europsku ligu. Niti jedan engleski klub nakon nas nije osvojio europski trofej,' tvrdi Jose Mourinho, onaj isti čovjek koji je na svom vrhuncu prije desetak godina ismijavao Europsku ligu i govorio da bi mu bilo ispod časti u njoj sudjelovati. Zatim je rekao da sebe smatra jednim od najvećih.

'Ja sam jedini trener koji je osvajao u Italiji, Španjolskoj i Engleskoj. Niti jedna nije bila mala titula u maloj zemlji, a drugo mjesto u Premiershipu prošle sezone jedno je od mojih najvećih postignuća u nogometu,' tvrdi tvrdoglavi Portugalac kojem neće ništa pomoći ako ne počne pobjeđivati na čelu Manchester Uniteda...