BIT ĆE SVEGA

Bijesni Mamić zaprijetio osvetom Rijeci, Hajduku, Osijeku...

20.04.2017 u 15:13

Bionic
Reading

Suspenzija Soudanija od jedne utakmice digla je na noge sve u Dinamu, a ta naknadna kazna razbjesnila je i bivšeg trenera hrvatskog prvaka Zorana Mamića

Soudanijeva nervozna reakcija prošlog petka digla je Hrvatsku na noge, jer ga sudac Pejin nije niti opomenuo, a bio je to potez koji je zaslužio crveni karton.

Naknadna žalba ni manje ni više nego nogometaša Plomina Gorana Kvalića ipak je pokrenula postupak i disciplinski sudac Saša Pavličić Bekić nije imao izbora nego kazniti Soudanija koji je prema članku 51 Disciplinskog pravilnika zbog nesportskog ponašanja dobio jednu utakmicu suspenzije.

Tako će Soudani propustiti derbi s Hajdukom (subota, 15 sati, Arenasport).

Iako je Alžirac mogao biti teže kažnjen u Dinamu su ljuti na naknadno kažnjavanje i najavili su žalbu koja neće biti riješena prije susreta s Hajdukom.

Lokomotiva - Dinamo 1:2 (28. kolo, 2016./17., 14.4.), sažetak Autor: YouTube

O cijeloj situaciji oglasio se i bivši trener Dinama Zoran Mamić preko Sportskih Novosti.

'Od danas imam posebnu misiju. Dakle, imam mnogo poznanika i prijatelja u hrvatskom nogometu, mnogo igrača koje dobro poznajem. Pronaći ću nekog nogometaša u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih za 'j...nje matere' sucima, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje. Recimo, kazat ću svom izabraniku da pripazi na Vešovića koji gotovo na svakoj utakmici spominje majku sucu, na Ristovskog koji to isto radi... Od danas će stizati mnogo prijava, vidjet ćete', kazao je osvetnički raspoložen Zoran Mamić.

Inače, u anketi tportala više od 80 posto glasača bilo je za to da se Soudani naknadno kazni.