'OVO JE SRAMOTA'

Bijesni Karabatić i Honrubia pronašli krivce za težak poraz

25.01.2013 u 09:07

Bionic
Reading

Francuski rukometaši Nikola Karabatić i Samuel Honrubia teško su podnijeli poraz od hrvatske reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Prema njima, veliku ulogu u njihovom ispadanju imali su francuski mediji

Uoči okršaja 'kauboja' i 'galskih pijetlova' francuski mediji objavili su kako je tamošnji sud otkrio kako je Nikola Karabatić imao na mobitelu aplikaciju kladionice u kojoj je njegova djevojka uplaćivala novac, kao da je i skoro dva sata bio spojen internetom na stranicu te kladionice, i to uoči ogleda sumnjive utakmice s Cessonom.

SAMUEL HONRUBIA
Novinari su puštanjem glasina uoči utakmice destabilizirali francusku reprezentaciju

Ta informacija nije dobro djelovala na francusku reprezentaciju, a potvrdio je to svojom izjavom i Samuel Honrubia koji se okomio na francuske novinare.

'Novinari i pravosudni organi bili su nekorektni jer su puštanjem tih glasina uoči utakmice destabilizirali francusku reprezentaciju. Ovo je sramota za francuski sport', rekao je Honrubia te je nastavio sipati gorčinu:

'Ne želim više ništa govoriti osim da sam ljut i razočaran takvim pokvarenim i prljavim trikovima.'

Što se tiče prozvanog Nikole Karabatića, on je odmah nakon ispadanja odbio davati izjave francuskim novinarima.

Spomenimo kako su francuski mediji promijenili priču, pa sada pišu kako se Karabatić nije kladio preko mobitela i računala, nego je to napravila njegova djevojka Geraldine.