ovo ne zvuči dobro

Bijesni Cristiano Ronaldo postavio je ultimatum čelnicima Manchester Uniteda; posebno ga je razljutila jedna činjenica

24.06.2022 u 15:26

Bionic
Reading

Prijelazni se rok zahuktao, širom Europe 'padaju' potpisi i stižu zvučna pojačanja. Svugdje osim na Old Traffordu. Jer Manchester United za sada nije potvrdio niti jedan dolazak, a to je strašno razljutilo Cristiana Ronalda

Situacija na Old Traffordu nije nimalo dobra. Igrači, barem oni koji su pod ugovorom s Unitedom, su na odmoru, ali čelnici kluba i novi trener Erik ten Hag za sada nisu osigurali niti jedno jedino pojačanje!

Svlačionica 'crvenih vragova' je odmah na kraju prošle sezone 'očišćena', klub su napustili svi igrači kojima je istekao ugovor. Na Old Traffordu tako više nema Paula Pogbe, Juana Mate, Edinsona Cavanija, Nemanje Matića... Odlazaka će definitivno biti još, plan je riješiti se barem deset do dvanaest igrača na koje Ten Hag ne računa pa su se tako na transfer listi našli Jesse Lingard, Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Phil Jones, Alex Telles i Anthony Martial.

Sve je to samo dio većeg plana izgradnje nove momčadi, ali pojavio se veliki problem. I to u liku i djelu Cristiana Ronalda (37)!

Portugalac je na zasluženom odmoru, ali engleski mediji bliski Manchester Unitedu tvrde kako je Ronaldo izuzetno nezadovoljan razvojem situacije i trenutno vrlo ozbiljno preispituje svoju budućnost u klubu!

Ronaldo je navodno telefonski razgovarao s čelnicima kluba te im je postavio jasan ultimatum. Još je od ranije jasno da je Cristiano strašno nezadovoljan činjenicom da u novoj sezoni United neće igrati Ligu prvaka. No, pomirio se s time, 'izgurat' će nekako u Europskoj ligi, ali s pravom je zabrinut da jednostavno neće imati s kim igrati!

'Liverpool je doveo Darwina Nuneza, a Manchester City Erlinga Haalanda... Nagađa se da bi United mogao angažirati Frenkieja de Jonga, Jurriena Timbera, Christiana Eriksena..., ali još ništa od toga. Zato je Ronaldo postavio jasan ultimatum čelnicima Uniteda. Pod hitno želi vidjeti konkretna pojačanja ili će napusti klub', prenose engleski mediji i napominju:

'Ronaldo je izrazito frustriran zbog očiglednog nedostatka ambicija Uniteda kad su u pitanju transferi i angažiranje pojačanja.'

Portugalac je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Manchester United te zabio 24 gola, a sada s pravom očekuje da čelnici kluba krenu u konkretnu akciju i osiguraju pojačanja dostojna jednog od najvećih svjetskih klubova. Činjenica je da United ima dovoljno novca, ali nedostatak ambicija i jasnog dugoročnog plana odbija najveće zvijezde koje jednostavno zaobilaze Old Trafford.

Ako se nešto veliko ne dogodi u sljedećih nekoliko tjedana, lako bi se moglo dogoditi da i Ronaldo 'digne sidro' i napusti 'crvene vragove'. On ionako ima dovoljno ponuda, a United bi taj potez dotukao...