JEDAN GOL, TRI BODA

Belupo u Zaprešiću izbio na vrh ljestvice

31.07.2010 u 10:35

Bionic
Reading

Samo 300 gledatelja uživo je pratilo dvoboj drugog kola HNL-a između zaprešićkog Intera i koprivničkog Slaven Belupa u kojem su gosti golom Marasa na isteku susreta uzeli kompletan plijen

Trener Intera Lončarević odmarao je prvog vratara Delača, a gosti su u prvom poluvremenu pokazali puno više. Veći dio reakcija u završnici bio je sasvim jalov, a najbliže golu došli su nakon Roguljevog udarca glavom s pet metara, koji je završio pored vratnice.

U nastavku su igrači Intera povezali redove i uspostavili kontrolu na terenu, ali svoje bljeskove nisu uspjeli pretvoriti u prvi gol u novoj sezoni. Nule su na semaforu svijetlile sve do 84. minute, kada je Alen Maras iz prekida sa 25 metara iznenadio domaćeg vratara Santinija i izazvao erupciju oduševljenja svojih suigrača.

Belupo je nakon dva kola zadržao maksimalan učinak i do subote navečer će uživati gledajući konkurente s vrha prvoligaške ljestvice. Ukupan dojam pokvarilo im je tek isključenje Purića, na kojega neće moći računati u trećem kolu, na samom isteku utakmice.