DEVET GODINA KASNIJE

Bayern spremio 'osvetu' za Realovu krađu Tonija Kroosa i Davida Alabe!

21.02.2023 u 06:20

Bionic
Reading

Iako ovdje nema govora o 'osveti', već traženju načina da se što povoljnije dođe do što boljeg nogometaša, baš kao što je Real doveo Davida Alabu ili Tonija Kroosa, sada i Bayern želi na isti način doći do Danija Ceballosa

Kupovina igrača poput Tonija Kroosa za 25 milijuna eura je itekako dobar posao, a Real Madrid je to 2014. godine napravio zahvaljujući tome što je ugovor njemačkog veznjaka bio pri kraju. Još bolje Real je prošao u ljeto 2021., kada je posve besplatno doveo Davida Alabu, jer je austrijskom reprezentativcu istekao ugovor s bavarskim klubom.

Devet godina poslije Bayern sprema osvetu. Sada su Bavarci spremni dovesti Danija Ceballosa. Veznjak Kraljeva ima važeći ugovor do ljeta ove godine, a taj su detalj, navode španjolski mediji, Bavarci iskoristili za pregovore s igračem.

Ceballos bi u Bayern na ljeto stigao kao slobodan igrač i predstavljao bi novo rješenje za Juliana Nagelsmanna.

Carlo Ancelotti je u ovoj sezoni vrlo često koristio Ceballosa, izuzev perioda u listopadu kada je bio ozlijeđen, te je bio ugodno iznenađenje. Uzmemo li u obzir to da je u prve dvije sezone u Realovom dresu tek u 11 prvenstvenih nastupa bio starter.