SVE JE JASNIJE

Bayern ostaje bez Guardiole, ali dobiva vrhunskog trenera!

16.12.2015 u 15:33

Bionic
Reading

Prema pisanju brojnih svjetskih medija, Pep Guardiola odbio je ponudu uprave Bayerna produženja ugovora, a na klupi bi ga trebao naslijediti Carlo Ancelotti...

Njemački mediji tvrde da je bavarski klub nudio čak 20 milijuna eura po sezoni Pepu Guardioli, no španjolska Marca pak iz pouzdanih izvora saznaje da je slavni trener to odbio i namjerava nastaviti karijeru u Premiershipu, gdje još nije radio. Manchester City zasad je najbliži kao njegova nova destinacija.

Britanski mediji pak poput Daily Maila objavili su kako je prvi kandidat za Guardiolinog nasljednika Carlo Ancelotti, čovjek koji je osvojio Ligu prvaka s Real Madridom 2014. godine te u dva navrata s Milanom, 2003. i 2007. godine.

U karijeri je talijanski stručnjak radio u Italiji (Juventus, Milan), u Španjolskoj (Real), u Engleskoj (Chelsea) i Francuskoj (PSG), no u Bundesligi još nikad pa bi Bayern bio veliki izazov za Ancelottija.

Podsjetimo, Carlo je trenutno bez posla i najtraženija je opcija na tržištu, kad su u pitanju najbogatiji nogometni klubovi pa je ovakav razvoj događaja sasvim logičan...