pravi je motivator

Baš je faca taj Ronaldo; ovim je potezom oduševio sve u klubu, nije ni čudo da ga obožavaju...

04.03.2020 u 16:04

Bionic
Reading

Legendarni je Brazilac Ronaldo Nazario da Lima (43) jedan od najboljih nogometaša u povijesti, a u rujnu 2018. kupio je većinski paket dionica španjolskog Real Valladolida. Uložio je 'originalni' Ronaldo oko 30 milijuna eura u posrnuli klub i očekuje da u sezonama koje dolaze izbore neko od europskih natjecanja. No, ove sezone moraju izboriti ostanak, a Ronaldo ih je odlučio motivirati

Jedan od najboljih napadača svih vremena, 'originalni' Ronaldo, konstantno je uz momčad Valladolida, sudjeluje praktički u svim događanjima u klubu i ogromna je podrška igračima i članovima stručnog stožera u borbi za ostanak u Primeri.

Momčad Valladolida sada je na najboljem putu da taj cilj i ostvari. Nakon 26 odigranih kola drže 15. mjesto na ljestvici s 29 osvojenih bodova. Od zone ispadanja udaljeni su sedam bodova, pa je predsjednik Ronaldo pronašao način kako dodatno motivirati igrače za nastavak sezone.

Legendarni je Brazilac počastio svoje nogometaše tako da je svakom igraču darovao novi model iPhonea, te im je ujedno darovao putovanje i odmor na otoku Formentera koji je jedan od najljepših u sklopu Baleara. Ne treba isticati da i sam Ronaldo dio ljetnog odmora redovito provodi na istom otoku...

Ronaldo je tako igračima dao 'poguranac', dodatni motiv da što bolje odigraju završni dio sezone u kojem ih čekaju brojni izazovi. Sigurno je da će igrači njegov potez znati cijeniti, a i inače je među svima u Valladolidu predsjednik Ronaldo osoba koju svi obožavaju.