još nema pravo igrati

Barcina osveta Neymaru: U Parizu raste nervoza, i dalje ne nalaze rješenje!

10.08.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Neymar još uvijek nema pravo nastupa za PSG, jer iz Španjolske nije stigao certifikat transfera, a dnevnik Marca tvrdi da Barca odugovlači, jer joj još na račun nije sjelo 222 milijuna eura...

Podsjetimo, 25-godišnji napadač u najvećem transferu u povijesti nogometa prešao je iz Barcelone u PSG, zahvaljujući otkupnoj klauzuli koja je bila dio njegovog ugovora s katalonskim klubom.

  • +8
Neymar u PSG-u Izvor: Reuters / Autor: CHRISTIAN HARTMANN

No, iako je Neymar već predstavljen u Parizu kao superzvijezda, još uvijek nema pravo nastupa, što izaziva nervozu u klubu. Naime, čeka se da Španjolski nogometni savez pošalje međunarodni certifikat transfera potreban da bi mogao biti upisan kao novi igrač PSG-a, a bez njega ne može nastupati u francuskom prvenstvu.

Vjeruje se da upravo Barcelona odugovlači sa slanjem ovog dokumenta, a španjolska Marca tvrdi da je razlog to što na račun još uvijek nije sjelo rekordnih 222 milijuna eura. Problem je i 26 milijuna eura bonusa koje su na Camp Nouu trebali isplatiti Brazilcu, a zbog kojih ih namjerava tužiti.

Tako katalonski klub provodi malu osvetu svom bivšem igraču koji ga je napustio protiv volje poslodavaca pa bi PSG mogao nakon Amiensa igrati i protiv Guingampa u nedjelju bez Brazilca...