neymarov transfer mijenja sve

Najtraženiji Hrvat umjesto u Unitedu mogao bi završiti u Barceloni?

03.08.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Nakon što je u srijedu potvrđeno od strane katalonskog kluba kako Neymar Jr. definitivno odlazi s Nou Campa, svjetski su mediji počeli špekulirati tko bi mogao popuniti njegovo mjesto

Ogromnih 222 milijuna eura koje će Barcelona dobiti od PSG-a za Neymara, sasvim sigurno dovoljan su kapital - i to ne samo za Barcelonu , da se zakotrlja nogometno tržište.

Već se duže vrijeme spominje kako bi Katalonci u svojim redovima željeli vidjeti još jednog Brazilca, Phillipea Coutinha. Međutim, Jürgen Klopp u ime Liverpoola uporno odbija mogućnost transfera. Međutim, kada je novac u pitanju, onda će zasigurno svi dobro razmisliti jer 'redsi' sada mogu, s obzriom na to da će Barcelona imati novca, tražiti koliko žele.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Navijače Liverpoola može zabrinuti i izjava novinara španjolskog Esporto Deportiva, Marcela Belchera, koji je prije dva tjedna prvi pisao o Neymarovom transferu iz Barce u PSG. I očito je Belcher bio u pravu, pa njegove riječi treba uzeti u obzir i kada je u pitanju mogući Coutinhov transfer.

Španjolski novinar je tako, gostujući na radio stanici Cope, naglasio kako je Barcelona u završnoj fazi pregovora te da je vrlo blizu dogovora oko Coutinhova transfera na Nou Camp.

Međutim, ovdje se otvara i mogućnost za našeg Ivana Perišića, koji je puno bolji na pozciji koju je igrao Neymar od Coutinha, odnosno na mjestu lijevog ofenzivca. Jer Perišića se već spominjalo u kontekstu transfera u Barcelonu i u ljeto 2016. godine, ali i ove zime. Istina, sada se ne priča gotovo ništa, ali tako se i dogovaraju veliki transferi. U tajnosti.

Ono što je javnosti poznato jest Perišićeva želja za odlaskom iz Intera ali i neodlučnost Mourinha i Manchester Uniteda koji bi Perišića htjeli ali za manje novca nego Inter traži, odnosno 55 milijuna eura. Pa ponavljamo, Barcelona je sada 'u lovi' i sigurno bi mogla ispuniti financijska potraživanja talijanskog kluba.