revolucionarna ideja

Barcelona se pod svaku cijenu želi riješiti svoje skupe zvijezde; potencijalnim kupcima su spremni pomoći i s plaćanjem napadačeve plaće

13.06.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Barcelona je spremna plaćati dio Coutinhove plaće u njegovom novom klubu kako bi potencijalne kupce nagovorila da ga kupe

Barcelona se pod svaku cijenu želi riješiti Philippea Coutinha, a koliko im je Brazilac višak pokazuje i činjenica da su spremni pomoći njegovom novom klubu s plaćanjem njegove plaće, piše Telegraph. Coutinho navodno zarađuje preko 200.000 funti tjedno, a upravo ta plaća odbija potencijalne kupce.

Diario Sport je ranije pisao kako su Tottenham i Chelsea već krenuli u pregovore za Coutinha, a oba kluba ispituju situaciju i mogućnost da nekog od svojih igrača daju Barci pod račun. Navodno sportski direktori u sva tri kluba istražuju mogućnosti i pregovori su zapravo u tijeku.

U cijelu priču se navodno uključio i Newcastle, ali katalonski list vjeruje kako je ipak izglednije da će Coutinho karijeru nastaviti u nekom od londonskih klubova. Coutinho je sezonu proveo na posudbi u njemačkom velikanu Bayernu koji ga ima pravo otkupiti za 120 milijuna eura, ali više izvora tvrdi kako se to neće dogoditi.

Sami Coutinho ne želi karijeru nastaviti ni u Interu ni u PSG-u koji su se također ranije spominjali u kontekstu njegovog dovođenja i zapravo se želi vratiti u Englesku gdje je ranije nastupao za Liverpool. Ostaju, dakle, Tottenham i Chelsea, ali oni se nećkaju zbog njegove visoke plaće. Tako bi Barcelona mogla uskočiti i dati im ili popust na cijenu transfera ili čak i plaćati dio plaće neko vrijeme.