hoće li inter pristati?

Barcelona iz svog izloga ponudila čak šestoricu igrača za Brozovićevog suigrača

08.05.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Argentinski napadač i igrač milanskog Intera, Lautaro Martinez, velika je želja Barcelone, i Katalonci će napraviti sve kako bi ga doveli na Nou Camp

Katalonski list Sport piše ovog petka kako je Barcelona spremna poslati čak šestoricu igrača u Inter kako bi smekšala upravu 'crno-plavih' i dogovorila dolazak Lautara Martineza.

Inače, odštetna klauzula za Lautara je 111 milijuna eura, što Barceloni predstavlja ipak veliki zalogaj, pa na ovaj način žele otplatiti željenog Argentinca.

Arturo Vidal, Semedo, Rafinha, Umtiti, Jean-Clair Todibo i Junior Firpo su igrači koje Barca planira koristiti u transferima i uz pomoć kojih bi nagovorila Inter na prodaju Lautara.

Argentinca na Nou Campu vide kao idealnu zamjenu za urugvajsku zvijezdu, ali već ostarjelu, Luisa Suareza, čiji se odlazak iz kluba najavljuje već neko vrijeme.

Na Interu je sada hoće li izabrati nekog iz Barceloninog izloga i onda uz dio novca dopustiti transfer Lautaru. Makar, također znamo da 'crno-plavi' žele zadržati svoje ponajbolje igrače, na čelu s našim Brozovićem, ali i spomenutim napadačem.