BRANI SVOJU ČAST

Barca ne želi ostati bez Halilovića, ulaže žalbu!

02.04.2014 u 21:23

Bionic
Reading

Prema očekivanjima, iz Barcelone su potvrdili ulaganje žalbe na izrečenu kaznu Svjetske nogometne federacije o zabrani dovođenja novih igrača u sljedeća dva prijelazna roka...

Barcelona je kažnjena zbog kršenja FIFA-inog pravilnika o dovođenju igrača mlađih od 18 godina, kao i zbog niza nepravilnosti na registraciju i dovođenje igrača u periodu između 2009. i 2013. godine.

'FC Barcelona će uručiti adekvatnu žalbu FIFA-i i ako bude potrebno i Sportskom arbitražnom sudu (CAS) kako bi sačuvali klupsku čast', stoji između ostaloga u klupskom priopćenju.

U istom su Barcelonine osnove za žalbu podijeljene u 14 točaka, a zasad nije jasno hoće li se katalonskom klubu bez obzira na ishod žalbe dozvoliti transferi već ranije dogovoreni, među kojima je i onaj Alena Halilovića iz zagrebačkog Dinama, a doći bi trebao i talentirani njemački vratar Borussije Mönchengladbach Marc-Andre ter Stegen.

'Nisam čuo ništa o tome i ne znam zašto me sada to pitate. Ne želim o tome razgovarati. Definitivno ću napustiti Borussiju Mönchengladbach na ljeto,' rekao je Ter Stegen za kelnski Express.