MIKI ZAPLIVAO

Bandić poželio Srbima da osvoje EP u Zagrebu

22.05.2010 u 10:10

Bionic
Reading

U Zagrebu su u petak navečer izvučene skupine vaterpolskog Europskog prvenstva koje će se igrati koncem kolovoza i početkom rujna. No, zanimljivija od samog ždrijeba bila je izjava zagrebačkog gradonačelnika Bandića, koji se pokazao vrlo neinformiran

Kako to obično i biva u Zagrebu, kada se nešto događa, tu je i Milan Bandić. Tako je ovoga puta kao prvi čovjek Zagreba prirustvovao ždrijebanju skupine Europskog prvenstva u vaterpolu. Držeći prigodni govor, zagrebački gradonačelnik nije pokazao zavidno znanje o situaciji u vaterpolu.

'Pozdravite u Zagrebu svjetske prvake i poželite im da na Savi postanu i europski prvaci', kazao je Bandić, na što je reagirao srpski izbornik Dejan Udovičić kazavši da je Bandić 'baš dobar domaćin'.

Naime, Bandić očito smatra da je Svjetsko prvenstvo u Melbourneu, gdje je Hrvatska osvojila zlatnu medalju, bilo i posljednje SP, no 'problem' je što je u međuvremenu odigrano još jedno, i to prošle godine u Rimu kada su svjetsko zlato osvojili Srbi, a 'barakude' broncu. Zato je i Milan Bandić poželio euro zlato Srbima u Zagrebu.