OBAVLJENA OPERACIJA

Emotivno obraćanje Cro Copa fanovima diljem svijeta te Royju Nelsonu; evo što se točno dogodilo!

22.05.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Dok je MMA javnost još uvijek u šoku nakon teške ozljede Mirka Filipovića, koja je otkazala njegovu borbu protiv Roya Nelsona, legendarni borac je operiran te se iz bolnice obratio fanovima

Cro Cop je svoju tešku ozljedu opisao putem statusa, odmah nakon što se probudio u bolnici Sv. Katarina, nakon odrađene operacije koljena.

Iz samih pisanih redaka može se zaključiti koliko je Filipoviću ovo teško palo, no isto tako je tu i dalje iskra optimizma da se velika karijera neće završiti na ovaj način, piše Fight Site.

Najbolje od Cro Copa

'Dragi prijatelji, u petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama, za vrijeme sparinga mi je propala koljeno, nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Pukao mi je križni ligament i hrskavica mi je oštećena. Jutros sam operiran u specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku. Jako mi je žao, izuzetno sam se veselio ovoj borbi i zaista sam bio maksimalno spreman, prošao sam vrhunski trening kamp. Isprike svima, a posebno Royu Nelsonu, jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu. Nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati. Čim se oporavim, nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi naš revanš, jer vjerujem da ga obojica želimo, kao što vjerujem da ga žele i mnogi MMA fanovi', glasio je Filipovićev status na Facebooku.

Osim statusa, Cro Cop je objavio i fotografiju iz bolničkog kreveta, a ona je nešto što nitko od nas nije htio vidjeti, no to je samo još jedan dokaz toga kako je ovo sport gdje su i takve stvari nažalost svakodnevica. Ovog puta to se dogodilo u najgorem mogućem trenutku...

  • +16
Mirko Cro Cop Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL