NE ZNA SE PONAŠATI

Bahati Maradona provocirao hrvatske navijače u Areni

25.11.2016 u 18:15

  • +3

Diego Maradona u zagrebačkoj Areni

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Bionic
Reading

Diego Armando Maradona bio je jedan od najvatrenijih navijača Argentine tijekom meča Čilića i Delbonisa, a u trenucima dok je argentinski tenisač osvajao treći i četvrti set, na prilično neukusan način provocirao je hrvatsku publiku...

Maradona je možda jedan od najvećih nogometaša svih vremena, ali pristojno ponašanje mu nikad nije bila jedna od odlika.

Potvrđeno je to i tijekom meča između Čilića i Delbonisa, s obzirom da je vatreni Diego pretjerivao na tribinama, pogotovo u trenucima kad je Argentincu dobro išlo.

Naime, u četvrtom setu kad je Federico igrao svoj najbolji tenis, Maradona je svašta neukusno pokazivao našoj publici, uključujući i gestu koja je trebala pokazati da je Hrvate 'stisnulo' od panike, jer Čilić ne igra dobro i gubi.

Ipak, na kraju je hrvatska publika došla na svoje, a Maradona se morao pomiriti s porazom svog sunarodnjaka nakon tri i pol sata igre, no sigruno da to nije bilo sve od 'malog zelenog' na tribinama koji će nastaviti sa svojim divljanjem dok god Hrvatske i matematički ne osigura pobjedu protiv Argentine...