'idi k okulistu'

Bahati ispad Hamiltona koji mu navijači Vettela neće samo tako oprostiti!

18.09.2017 u 20:54

Bionic
Reading

Lewis Hamilton na svojem videochatu poručio je jednom navijaču Sebastiana Vettela koji je tvrdio da je Nijemac bolji vozač da ode k okulistu ako s vremenom ne shvati da je u krivu...

Britanski 32-godišnji vozač napravio je velik korak prema svojoj četvrtoj tituli prvaka Formule 1 ove nedjelje u Singapuru, kada je došao do neočekivanog trijumfa zahvaljujući sudaru Sebastiana Vettela s Maxom Verstappenom i Kimijem Raikkonenom u prvim metrima utrke.

  • +10
Formula 1, VN Singapura, 2017. Izvor: Reuters / Autor: EDGAR SU

Hamilton sada ima 28 bodova prednosti u ukupnom poretku i teško je vjerovati da bi se Nijemac mogao vratiti u borbu za naslov prvaka, osim u slučaju malo vjerojatnog kvara na bolidu Mercedesa koji u posljednje četiri godine rijetko pokazuje slabosti.

Nakon incidenta mnogi su napali Vettela i proglasili njegovu vožnju na startu neinteligentnom i nerazumnom, a iako ga je Lewis u istupima pred medijima čak i branio tvrdnjom da vjerojatno nije vidio u 'mrtvom kutu' Verstappenov bolid, na društvenim mrežama na kojima je uvijek jako aktivan pokazao je što zaista misli o svom najvećem rivalu.

Naime, Hamilton je organizirao videochat s navijačima u kojem je filozofirao o tome kako treba otjerati od sebe ljude koji šire negativnu energiju, a kad je vidio da je jedan pratitelj napisao da je Vettel bolji vozač od njega, samo mu je odbrusio:

'Jednog dana ćeš shvatiti da nisi u pravu, a ako ne shvatiš, idi k okulistu!'

Takav stav nije iznenađenje, jer opasno je zaiskrilo između njega i Sebastiana još tamo u Azerbajdžanu kad se vozač Ferrarija namjerno zabio u srebrni bolid, a na kraju se izvukao bez teške kazne koju je Hamilton itekako priželjkivao. Sada je ipak dobio što je htio...