PODRŠKA MODRIMA

Bad Blue Boysi razgrabili ulaznice za derbi, na Poljud idu samo s jednim ciljem

28.04.2023 u 06:25

Bionic
Reading

Ove nedjelje od 18 sati (MAXSport 1) igra se najveći hrvatski derbi, a na Poljudu će snage odmjeriti Hajduk i Dinamo. Aktualni prvak pet kola prije kraja natjecanja u SuperSport HNL-u ima 12 bodova prednosti, te ima priliku kod najvećeg suparnika potvrditi naslov prvaka

Svjesni toga, ali i shodno promjenama u klubu, odnosno ulasku Darija Šimića u Upravu, te zauzimanjem trenerske stolice Igora Bišćana, među Bad Blue Boysima zavladala je dodatna euforija.

I zato ne treba čuditi da je više od 1200 ulaznica za poljudski gostujući sektor rasprodan već prvog dana prodaje.

Hajduk je Dinamovim navijačima namijenio 1463 'papirića' po cijeni od 5 eura, a preostalih 200-tinjak ulaznica bit će dostupne ovog petka na Ticket-pointu maksimirskog stadiona.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Inače, među Boysima je zavladala 'mobilizacija', jer internim kanalima širila se poruka.

'IZAĐITE NA BALKONE…

U nedjelju imamo šansu osigurati naslov prvaka na stadionu najvećeg rivala.

Za ove bijednike dolje nema većeg poniženja od toga da nas gledaju kako slavimo u njihovoj kući. Idemo im posolit tu ranu još malo, da boli još više!

Hoćemo pobjedu i titulu već u nedjelju. Svi u Split!'.

I očito - urodila je plodom, jer ulaznice koje su bile namijenjene vlasnicima godišnjih ulaznica - su 'planule'. Cilj je jasan na Poljudu proslaviti naslov prvaka.

  • +24
NK Dinamo - NK Varaždin, SuperSport HNL, 26.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

A o derbiju je govorio i Dinamov trener Bišćan.

'Igrat ćemo posebnu utakmicu, kakav je i svaki derbi, a kad znaš da dobar rezultat znači i možda titulu na terenu najvećeg rivala, onda to daje dodatnu težinu. Ipak, ne smijemo se previše zamarati tom činjenicom, moramo napraviti sve da budemo spremni i da odigramo pravi susret. Kao i sve, čeka nas treća utakmica u par dana, no, derbi je poseban slučaj, tu će svi biti inspirirani'.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport