previše su seksi?

Atraktivne plesačice izbačene s utakmica Spursa, navijači užasnuti

23.05.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Odlazak na NBA utakmice dosad je bio 'obiteljski izlet' i mješavina zabave i sporta, no od sljedeće sezone u San Antoniju uskratit će navijačima dio zadovoljstva

Čelni ljudi košarkaškog kluba iz Teksasa, San Antonio Spursa, donijeli su odluku koja je razočarala mnoge muške posjetitelje i poklonike NBA lige. Uprava ovog kluba odlučila je otpustiti plesačice, odnosno cheerleaderice, a što je izazvalo lavinu negativnih komentara navijača 'mamuza'.

Tako Spursi nakon 26 godina više neće imati plesačice koje su u minutama predaha i pauzama između četvrtina zabavljale navijače, a sve pod jednim obrazloženjem - plesačice su previše seksi. A jesu li, uvjerite se i sami u videoisječcima njihovih plesnih točaka.

  • +3
Cheerleaders, NBA Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U ovom klubu smatraju da je publici potrebna drugačija zabava, prihvatljiva i za obitelji, što, smatraju u redovima NBA ligaša, plesačice Spursa - nisu.

Klub će tako biti primoran naći drugačiji vid zabave i animacije, no pitanje je hoće li se sve to dopasti navijačima. A prvi pokazatelji bit će vidljivi već na startu prodaje godišnjih ulaznica.

Izvor: tportal.hr
Izvor: tportal.hr