prvo odmor

Atraktivna glasnogovornica Šibenika Monika Vojvodić napustila Šubićevac i najavila nove pobjede

04.10.2022 u 07:53

Bionic
Reading

HNK Šibenik je ostao bez voditeljice marketinga i glasnogovornice. Naime, bivša košarkašica, Monika Vojvodić je na svom Instagram profilu objavila rastanak s klubom

HNK Šibenik je ostao bez voditeljice marketinga i glasnogovornice. Naime, bivša košarkašica, Monika Vojvodić je na svom Instagram profilu objavila rastanak s klubom.

'Nakon skoro pola godine provedene na mjestu voditeljice marketinga i glasnogovornice došlo je vrijeme da napustim 'klupu' HNK Šibenika. Želim se zahvaliti klubu na pruženoj prilici, stručnom stožeru i igračima na dobroj suradnji, a posebne zahvale želim uputiti našim navijačima bez kojih niti jedna utakmica ne bi bila potpuna. Kao bivša sportašica znam koliko znači podrška sa tribina.Također hvala svim Šibenčanima i Šibenčankama što su me tako brzo prihvatili. A sad mali odmor pa u nove pobjede', objavila je Vojvodić.

Podsjetimo, prije dolaska u Šibenik Monika se javila i za mjesto voditeljice marketinga i odnosa s javnošću u KK Zadar, ali se na kraju ipak skrasila na Šubićevcu.