ili ima neke drugu planove?

Arturo Vidal očito nije sretan u Barceloni, pa sada odlučio podići sudsku tužbu

28.12.2019 u 16:06

Bionic
Reading

Čileanski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone, Arturo Vidal, očito nezadovoljan statusom u klubu, promijenio je taktiku te sada želi Kalaonce, uz pomoć sudske tužbe, natjerati da ga puste

Čileanski nogometni reprezentativac, koji igra na poziciji centralnog veznog, ovisno prema potrebi može ofenzivnog ali i defanzivnog, Arturo Vidal, ove se sezone u Barceloni našao u poziciji kao i naš Ivan Rakitić, to jest nezadovoljan je minutažom.

I sada se na pomalo ružan način krenuo obračunavati s čelnicima katalonskog kluba. Tužio je poslodavca zbog, kako tvrdi, duga od 2,4 milijuna eura. Naime, toliko potražuje na ime neisplaćenih bonusa za uspjehe u prošloj sezoni. Barcelona mu je u tu svrhu isplatila 1,7 milijuna eura, ali Vidal tvrdi da mu je za navedeno obračunsko razdoblje klub dužan 4,1 milijuna eura bonusa.

S druge strane, Barcelona osporava tužbu argumentirajući da Vidal nije odigrao minimlano 45 minuta po utakmici, bez obzira što je sudjelovao u barem 60 posto ogleda prošle sezone.

Španjolski dnevnik Marca tvrdi kako Vidal možda zapravo na taj način želi ishodovati od Barcelone da ga pusti, s obzriom da se pored De Jonga očito i neće naigrati, a da ga žele u Juventusu i Interu.

Vidal je u Barcelonu došao u ljeto 2018. iz Bayerna uz odštetu od 18 milijuna eura.

  • +31
Barcelona - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: ENRIC FONTCUBERTA

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…