DINAMO KOD PETROLULA

Arijan Ademi: 'Bilo je teško, ali to je sad iza nas'

21.08.2014 u 09:06

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama dobro raspoloženi otputovali su u Rumunjsku na prvu utakmicu play offa Europske lige. U četvrtak od 19.15 dočekuje ih Petrolul, u čijem je sastavu nekoliko dobrih pojedinaca, od kojih je svakako najpoznatiji Adrian Mutu

Jedan od iskusnijih u sastavu Dinama, Arijan Ademi, nakon ispadanja od Aalborga u kvalifikacijama za Ligu prvaka, tvrdi da su nestrpljivi te da idu na ovo gostovanje s puno optimizma.

'Jedva čekamo utakmicu i probat ćemo pobijediti te se sa što boljim rezultatom vratiti i probati proći dalje', poručio je veznjak Dinama.

Strah od ispadanja, što znači i oproštaj od Europe, po njegovim riječima, ne stanuje u 'modroj' svlačionici.

'Ne razmišljamo o tome, razmišljamo samo o tome kako ćemo pobijediti i da će sve biti odlično', optimističan je Ademi.

Podsjećamo, danski prvak Aalborg je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka izbacio Dinamo te ga na taj način zaustavio na putu prema Ligi prvaka. Ademi tvrdi da je to gurnuto u stranu i da je Petrolul u fokusu svih igrača.

'Već smo to zaboravili - bilo je teško, ali je iza nas. Idemo ostvariti naš cilj, a to je Europska liga', rekao je Ademi.

Trener Zoran Mamić je dobro upoznao igrače s protivnikom. Kakav je dojam ostavio na svlačionicu?

'Gledali smo jučer video i zaključili da se radi o odličnoj ekipi. Imaju četiri vrhunska igrača naprijed, jer jedan na jedan mogu proći svakoga. Imaju Mutua, a što ću o njemu pričati, o njemu i vi znate sve', nahvalio je napad protivnika Arijan Ademi.