MEDITERANSKE IGRE

Antonija Mišura najljepša sportašica u Pescari

03.07.2009 u 17:30

Bionic
Reading

Košarkašica Šibenika i hrvatske reprezentacije Antonija Mišura najljepša je sportašica Mediteranskih igara koje se upravo održavaju u talijanskoj Pescari. U izboru ljepote pobijedila je čak i slavnu i prelijepu Francescu Piccinini

Iako ne ulazi u službeni broj medalja i rezultata, hrvatska mediteranska reprezentacija osvojila je zlato u ljepoti nakon što je oko osamdesetak akreditiranih fotoreportera iz 23 zemlje na Igrama u Pescari za najljepšu proglasilo našu košarkašicu Antoniju Mišuru.

Dvadesetjednogodišnja Šibenčanka dobila je najviše glasova, više čak i od talijanske odbojkašice Francesce Piccinini koja je iznimno popularna u Italiji, gdje je napravila veliku karijeru kao fotomodel. U izboru najljepše Mediteranke treće mjesto je osvojila francuska odbojkašica na pijesku Celine Gemise-Fareau. U izboru je glasovao i jedini hrvatski fotoreporter na Igrama Damir Senčar iz Hine.

Simpatična Mišura se tako u Šibenik zadovoljno vraća s titulom Miss Igara i brončanom medaljom osvojenom u četvrtak protiv Grkinja.