teški dani za hrvata

Ante Rebić ipak neće moći ove zime otići iz Milana i vratiti se u klub u kojem je igrao najbolji nogomet u karijeri; visi li mu Euro?

27.12.2019 u 08:33

Bionic
Reading

Talijanski Mediaset piše kako će Milan Antu Rebića vratiti u Eintracht, ali tek na ljeto 2020. godine, samo nekoliko dana prije početka Europskog prvenstva

Ante Rebić stigao je u AC Milan iz Eintrachta na ljeto 2019. godine na dvogodišnju posudbu. Hrvatski reprezentativac trebao je biti veliko pojačanje, ali se u Italiji nije snašao i u 13 utakmica u kojima je na terenu proveo 554 minute zabio je samo tri gola i upisao jednu asistenciju.

Njemački i talijanski mediji nedavno su pisali kako bi Rebić mogao već ove zime otići natrag u Eintracht u kojem je igrao najbolji nogomet u karijeri. 26-godišnjeg napadača bi rado ponovno u svojoj svlačionici vidio i trener bivšeg kluba Adi Hütter.

'Ante je samo na posudbi u Milanu. Vratit će nam se, samo nisam siguran kada točno', rekao je Hütter na jednoj nedavnoj konferenciji za medije.

Frankfurter Allgemeine je potom požurio s objavom kako je Rebić već obavio i liječnički pregled i da se već nakon šest mjeseci vraća u Frankfurt, ali sada izgleda da bi mu se život ipak mogao zakomplicirati. Rebić želi ući u formu uoči nadolazećeg Europskog prvenstva, a za to će mu biti potrebna minutaža za koju bi se lakše izborio u Eintrachtu nego u Milanu.

Ipak, Mediaset, koji ima inače pouzdane izvore iz talijanskog kluba, tvrdi kako će Milan Rebića u svlačionici držati do ljeta 2020. godine, dakle do samo par dana pred Euro. Nisu u klubu zadovoljni njegovim izvedbama, ali ne žele ga se ni odreći baš nakon šest mjeseci.

Ispostave li se ove informacije točnima, to bi značilo da će Ante morati još više zapeti i kako god zna se nametnuti treneru Stefanu Pioliju kako bi skupio što veću minutažu uoči novog velikog natjecanja s Hrvatskom. Nadajmo se da će se ipak uspjeti nešto dogovoriti pa će Rebić već od zime otići natrag u Eintracht i skupljati prijeko potrebne minute.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…