U OSIJEKU 1-1

Ante Pavić nije uspio, Španjolska lakše diše u Davis Cupu!

03.02.2017 u 21:52

Bionic
Reading

Nakon impresivne pobjede Franka Škugora protiv Pabla Carrena Buste, Ante Pavić nije uspio ponoviti isto i Roberto Bautista Agut lakom je pobjedom izjednačio na 1-1 u Davis Cup dvoboju Hrvatske i Španjolske koji se ovaj vikend igra u Osijeku...

Možda je bilo previše tražiti 2-0 nakon prvog dana, no hrvatski ljubitelji tenisa ponadali su se nakon senzacionalne pobjede Franka Škugora kojom je započet dvoboj osmine finala protiv Španjolske.

Ipak, 486. tenisač svijeta Ante Pavić nije uspio ponoviti isto u drugom meču protiv Roberta Bautiste Aguta. Španjolski 16. igrač ATP ljestvice opravdao je ulogu favorita i upisao laku pobjedu te izjednačio ukupni rezultat na 1-1.

Pavić je dobar otpor pružio samo u prvom setu koji je završio 6-4 za Španjolca, dok je u sljedeća dva protivnik dominirao i na kraju trijumfirao rezultatom 6-4, 6-2, 6-3.

Hrvatske tenisače čeka težak zadatak i u subotu u igri parova, jer će im se suprotstaviti odlični Marc i Feliciano Lopez. Koga kod poslao Krajan na teren, neće mu biti lako.

Davis Cup, osmina finala:

A. Pavić – Bautista Agut 4-6, 2-6, 3-6

Hrvatska – Španjolska 1-1