nije mu lako

Ante Ćorić u Italiju stigao kao mlada zvijezda pa nestao: Neće valjda proći kao Balić?

02.10.2018 u 17:49

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac Ante Ćorić još uvijek čeka na prvi nastup je jednoj službenoj utakmici u dresu Rome. Trener Eusebio di Francesco definitivno nije jedan od njegovih obožavatelja...

Podsjetimo, 21-godišnji ofenzivni veznjak uz odštetu od šest milijuna eura doveden je iz Dinama u Romu, no često je sjedio na klupi čak i na Maksimiru, da bi se isto ponovilo i u Italiji na početku nove sezone.

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ante Ćorić u šest utakmica Serie A nije niti jednom ušao u igru, a slast igranja nije okusio niti u prvoj utakmici Rome u Ligi prvaka.

Ozljeda Pastorea uoči dvoboja s Viktorijom Plzen otvara mjesto u prvoj momčadi, no Ćorić se nije uspio naći ni među rezervama, jer trener Eusebio di Francesco čini se da nije jedan od njegovih obožavatelja.

Za mladog igrača sjedenje na klupi ili na tribinama definitivno nije dobro, a nešto slično okusio je Andrija Balić u Udineseu koji je prosjedio na njoj cijelu svoju prvu sezonu i morao je strpljivo čekati da se napokon dokopa minutaže. Karijera mu je definitivno zapela u Udinama pa možda i nije bila dobra odluka da još kao tinejdžer ode iz Hajduka.

Ćorić je nešto duže čekao na odlazak iz Dinama, ali također će morati biti strpljiv. U još je većem klubu od Balića i neće mu biti lako dobiti poštenu minutažu. Odlazak na posudbu tijekom zime definitivno ne bi bilo loše rješenje...