Euro 2020

[ANKETA] Hrvatska u osmini finala može na neku od ove četiri zemlje: Koga biste vi voljeli vidjeti kao idućeg protivnika Vatrenih?

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 23.06.2021 11:50
  • Objavljeno 23.06.2021 u 11:50
Bionic
Reading

Hrvatska će u osmini finala Eura 2020 igrati protiv jedne od reprezentacija iz skupine E

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je plasman u osminu finala Eura 2020 nakon što je u susretu 3. kola D skupine u Glasgowu pobijedila Škotsku sa 3:1. Vatrene je ova pobjeda smjestila na drugo mjesto u skupini iza prvoplasirane Engleske.

  • +66
Hrvatska - Škotska, 3. kolo, Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska će svoju iduću utakmicu igrati u ponedjeljak, 28. lipnja u 18 sati u Kopenhagenu, a ime protivnika u osmini finala saznat će danas nakon raspleta skupine E u kojoj se nalaze Švedska, Slovačka, Španjolska i Poljska. U zadnjem kolu te skupine, danas u 18 sati, igraju Švedska i Poljska i Španjolska i Slovačka.

Uoči 3. kola Švedska je prva s četiri boda, slijedi Slovačka s tri boda, pa Španjolska s dva i Poljska s jednim bodom. Ovo ujedno znači da svaka od ovih reprezentacija može završiti kao druga u skupini i biti protivnik Hrvatske u osmini finala.

Tko će od njih izboriti osminu finala s Hrvatskom ćemo saznati danas oko 20 sati nakon što se odigra zadnje kolo, a mi vas do tada pitamo koga biste voljeli vidjeti kao hrvatskog protivnika u osmini finala. Svoj glas možete ostaviti u anketi ispod teksta.