bundesliga

Andrej Kramarić zaboravio na ozljedu; zabio i četvrti gol u četvrtoj utakmici

30.11.2019 u 17:30

Bionic
Reading

Iako je prolazio prave muke zbog bolnog koljena, pa se i podvrgnuo operaciji zbog koje je potom izbivao s terena još dva mjeseca, Andrej Kramarić opet je pokazao kakvu klasu posjeduje.

Andrej Kramarić na nevjerojatnom je postotku realizacije. U četiri utakmice u kojima je igrao ove sezone za Hoffenheim, zabio je četiri gola, odnosno po jedan u svakoj utakmici.

Nadajmo se samo da će ponoviti i seriju kao s kraja 2018. godine, kada je zabijao u devet utakmica za redom.

Nažalost, ozljeda koljena zbog koje je krajem kolovoza otišao na operaciju, spriječila ga je da igra više i češće. Oporavak je išao prema planu, no nakon dvije utakmice krajem listopada, opet je došlo do reakcije odnosno bolova, pa je hrvatski napadač propustio nekoliko ligaških ogleda, ali i reprezentativni okršaj Hrvatske i Slovačke.

Na svu sreću, prošlog vikenda, a protiv Mainza je zaigrao u drugom poluvremenu, koljeno je 'izdržalo', pa je ove subote protiv Fortune iz Düsseldorfa, Andrej Kramarić opet bio na terenu od prve minute.

  • +7
Andrej Kramarić Izvor: EPA / Autor: NIGEL RODDIS

I već u šestoj minuti sjajno je ispratio dubinsko proigravanje Grillitscha i pokraj Steffena zabio za 1:0.

Nažalost, u drugom dijelu, to jest pri samom kraju utakmice, Hennings je u 87. minuti poništio taj Kramarićev pogodak pa je na kraju ostalo 1:1.