u formi je

Andrej Kramarić zabio je za važnu pobjedu i bijeg s dna: Bilo je jako stresno...

03.04.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Hoffenheim je stigao do druge uzastopne pobjede u njemačkom prvenstvu, u nedjelju je u gostima svladao Werder 2:1, a prvi je gol na utakmici zabio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić

Vrlo važne bodove u borbi za ostanak Hoffenheim je osvojio na gostovanju kod Werdera. Slavili su igrači Hoffenheima 2:1 i tako stigli do druge uzastopne pobjede, a prvi gol na utakmici zabio je Andrej Kramarić (31).

Zabio je hrvatski reprezentativac u 50. minuti za vodstvo Hoffenheima 1:0, samo dvije minute kasnije Baumgartner zabija za 2:0, a konačnih 2:1 postavio je Pieper u 76. minuti utakmice. U sudačkoj nadoknadi, u 96. minuti, je dosuđen penal za Werder, ali je nakon VAR provjere sudac ipak promijenio svoju odluku.

'U ekstazi sam što smo uzeli tri boda. Završnica utakmice bila je jako stresna, ali zadovoljan sam. Kad je sudac dosudio penal, nisam mogao vjerovati našu lošu sreću, ali sve je na kraju završilo dobro za nas', komentirao je Kramarić nakon utakmice u kojoj je Hoffenheim osvojio nevjerojatno važne bodove u borbi za ostanak u ligi.

>> Kramarićev gol pogledajte OVDJE

Kramarić je ove sezone za Hoffenheim zabio osam golova uz još dvije asistencije, ali do kraja sezone će biti izuzetno napeto. Momčad je sad na 15. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u ligi. Ima 25 osvojenih bodova, samo tri više od berlinske Herthe koja trenutno ide u doigravanje za ostanak.

A Hoffenheim u sljedećem kolu na svom terenu dočekuje pretposljednju momčad lige, Schalke. Pobjeda je imperativ, jako dobro to zna i Andrej Kramarić.

'Sada smo opet na pravom putu i sljedeći tjedan protiv Schalkea moramo biti još bolji. Oni su pokazali veliku mentalnu snagu zadnjih tjedana i neće nam biti jednostavno', zaključio je Kramarić.