bundesliga

[FOTO] Andrej Kramarić hat-trickom donio pobjedu Hoffenheimu i najavio svoju možda i najbolju bundesligašku sezonu

19.09.2020 u 16:17

Bionic
Reading

Uvjerljivom 8:0 pobjedom Bayerna nad Schalkeom, u petak je otvorena nova sezona njemačke nogometne Bundeslige. Ove subote na teren je izašao i Hoffenheim našeg Andreja Kramarića, koji je gostovao kod Kölna. Hrvatski reprezentativac u prvom poluvremenu već je zabio dva gola. Köln je u 86. minuti izjednačio na 2:2, ali hrvatski reprezentativac u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio je i svoj treći gol za pobjedu 3:2

Hoffenheim je u prvom kolu nove sezone gostovao kod Kölna, a već u trećoj minuti domaćini su bili kažnjeni od strane hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Naime, golman Timo Horn dodao je do svog stopera, Jonasa Hectora, ali njegova povratna lopta išla je presporo, pa se Kramarić sjurio i uspio je gurnuti prvo kroz noge domaćem golmanu, a potom i u mrežu za vodstvo Hoffenheima 1:0.

Domaćini su se u 22. minuti vratili u utakmicu, a pogodak za izjednačenje postigao je švedski reprezentativac Sebastian Andersson.

Andrej Kramarić na sceni je bio i u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, kada je rutinski, hladno, po zemlji, u suprotni kut pospremio kazneni udarac. Prije toga je sudac Daniel Siebert tražio pomoć VAR-a i uvjerio se da je Christoph Baumgartner prekršajem zaustavljen u 16-ercu domaćih.

  • +8
Köln - Hoffenheim 2:3 Izvor: EPA / Autor: SASCHA STEINBACH

Domaćini su u 86. minuti preko Drexlera izjednačili na 2:2, ali onda je u drugoj minuti sudačke nadoknade Andrej Kramarić svojim trećim golom donio pobjedu gostima i zabio za konačnih 3:2.

Naravno, nas posebno veseli uspješan Kramarićev ulazak u sezonu, uoči koje je imao dovoljno vremena za potpuni oporavak ali i adekvatne pripreme.

A ako se po jutru dan poznaje, mogla bi biti ovo i njegova najuspješnija sezona u njemačkoj Bundesligi.

Dosad je to bila sezona 2017/18, kada je zabio 17 prvenstvenih golova.