OSJEĆA RASTANAK?

Ancelotti: Trenirati Romu moja je želja

01.03.2011 u 17:09

Bionic
Reading

Iako Chelsea večeras može i pobijediti Manchester United, zaostatak Chelseaja za 'crvenim vragovima' takav je da se već sada može reći kako se Ancelottijeva momčad pozdravila s naslovom. S takvim rezultatom razumljiva je i Ancelottijeva želja za traženjem izlazne strategije

Doduše, Chelsea je u dobroj situaciji u Ligi prvaka te gotovo siguran sudionik četvrtfinala, jer sa 2:0 slavili su u gostima kod Kopenhagena u prvom dvoboju osmine finala. Ipak, neuspjeh u Premeirshipu mogao bi biti koban za Carla Ancelottija, kojem se u nekoliko navrata ove sezone već ljuljala stolica. Zato su i mediji, posebice u Italiji, uvjereni kako će se Ancelotti vratiti na 'mjesto sreće', u Rim. Istina, tek nakon ljeta kada Vincenzu Montelli istekne ugovor.

'Trenirati Romu oduvijek je bila moja želja. Izrazio sam to mnogo puta. Međutim, to ne znači da će se dogoditi sutra. Nadam se da ću ostati u Chelseaju, jer sam se dobro osjećam u Londonu u klubu i imam ugovor za još jednu godinu', rekao je Ancelotti za La Gazzettu dello Sport.