više si nisu baš dobri

Ancelotti otkrio zašto Luka Modrić nije igrao zadnje dvije utakmice: Zna on zašto...

31.01.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Real Madrid sutra u zaostaloj utakmici 20. kola španjolske lige gostuje kod Getafea. A trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti je uoči ovog gostovanja morao odgovoriti na neugodna pitanja vezana za Luku Modrića kojeg posljednjih tjedana drži 'na ledu'

Nešto se opasno 'kuha' na Santiago Bernabeu, a posebice posljednjih par tjedana u kojma je trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti namjerno ignorirao Luku Modrića. Čini se kako su odnosi između kapetana 'vatrenih' i Ancelottija opasno zahladili, a sve je kulminiralo na utakmici protiv Las Palmasa.

Modrić nije dobio priliku zaigrati, a posebno ga je zasmetalo to što ga Ancelotti nije poslao ni na zagrijavanje! Slična je situacija bila i prije desetak dana protiv najlošije momčadi lige Almerije. Zbog svega toga Španjolci tvrde kako je Modrić jako ljutit na čelnike kraljevskog kluba, posebice na predsjednika Florentina Pereza kojem zamjera to što ne želi reagirati na Ancelottijevo ignoriranje.

>> Ogorčeni Luka Modrić odlazi iz Reala; razočaran je zbog poteza trenera i čelnika kluba

A sada je Carlo Ancelotti morao pojašnjavati što se to dogodilo između njega i Modrića.

  • +15
Atletico Madrid - Real Madrid, Kup kralja, 18.1.2024. Izvor: EPA / Autor: Rodrigo Jimenez

'Zašto se nije zagrijavao? Modrić je legenda, osvojio je pet Liga prvaka, ima 39 godina. Neću ga slati na zagrijavanje ako ga ne mislim uvoditi u igru. Mogu to raditi s mladićima kao što je Arda Guler, ali ne mogu s Lukom. To sam mu rekao kod Las Palmasa i on to zna', pojasnio je Ancelotti.

No, Modrić je i dalje nezadovoljan, spominje se i mogući odlazak iz Madrida već ove zime...

'Modrić je legenda Real Madrida i nogometa. On je taj koji će odlučiti o sljedećoj sezoni i hoće li produžiti ugovor', kratko je kazao Ancelotti i tako prekinuo sva nagađanja oko Modrićevog odlaska.

Standings provided by Sofascore