PSG MIRNO SPAVA

Ancelotti: Nadam se da Dinamo neće prvi gol zabiti nama

05.11.2012 u 20:12

Bionic
Reading

Večer uoči dvoboja četvrtog kola u Ligi prvaka, pred novinare je stigao trener PSG-a Carlo Ancelotti te najavio dvoboj s Dinamom (utorak, 20.45 sati), jedinom momčadi koja u prethodna tri kola nije zabila gol

'Dinamo je prošao kroz kvalifikacije i nije zalutao u Ligu prvaka. Zaslužio je igrati Ligu prvaka i zaslužio je biti ovdje. A to što dosad nije zabio nijedan gol, nadam se da će tako ostati i u utorak. Ne bih imao ništa protiv', prenose 24sata riječi terenera PSG-a Carla Ancelottija dan uoči utakmice, koji se osvrnuo na Ibrahimovićev brutalni 'ulazak' u vratara St. Etiennea.

'Ibrahimović je bio jako razočaran. Mislim da nije želio udariti golmana, već je to samo tako ispalo', naravno, branio je trener svoju najveću zvijezdu te otkrio što želi s klubom napraviti u skupini.

'Ne mogu sada reći koliko daleko možemo. Cilj nam je biti prvi u skupini, Dinamo je još jedna stepenica prema tom cilju, a onda ćemo vidjeti dalje', prenose 24sata

Također, Ancelotti je objavio popis sa 19 igrača koji će konkurirati za utakmicu, a na njemu su praktički svi ključni igrači pariškog sastava (Zlatan Ibrahimović, Javier Pastore, Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva, Jeremy Menez...)

No, to ne znači kako Ancelotti nema problema s izostancima. Zbog ozljeda su izvan stroja čak desetorica igrača - među kojima i Nene, Lugano, Gameiro, Bodmer, Luyindula i Motta.