KLUB JE NA POTEZU

Ancelotti ga ostavio na klupi, a Modrić donio odluku gdje želi igrati od ljeta!

21.01.2024 u 22:14

Bionic
Reading

Madridski Real proživljavao je pravu dramu ove nedjelje na svom Santiago Bernabeuu, u okršaju protiv posljednjeplasirane Almerije. Gosti su na poluvremenu vodili 2:0, ali onda je Ancelotti krenuo s izmjenama, a nagrađen je rezultatskim preokretom i pobjedom 3:2

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. 38-godišnji Luka Modrić u posljednje je vrijeme igrao često za Real.

Međutim, u dramatičnoj utakmici protiv Almerije Carlo Ancelotti odlučio je iskusnog hrvatskog veznjaka ostaviti na klupi.

U utakmicama kada bi Real lovio pobjedu ili išao po preokret, Modrić bi obično ulazio s klupe. Ipak, Ancelotti ga ovog puta nije koristio.

Talijanski trener napravio je svih pet promjena, ali niti jedna od njih nije bio Hrvat. Jedini put kad se digao s klupe bilo je na poluvremenu utakmice.

Posljednji put kada je Modrić bio u konkurenciji za utakmicu, ali nije dobio ni minute, bilo je još 30. rujna kada su Kraljevi u gostima pobijedili Gironu.

A zanimljivo, baš ove nedjelje kolumnist ugledne Marce, poznati novinar Jose Felix Diaz objavio je kako je Modrić odlučio ostati u Realu još najmanje jednu sezonu te da o ponudama drugih klubova neće ni razmišljati.

Modrić će u rujnu napuniti 39 godina, te će u slučaju ostanka u Realu imati priliku postati najstariji igrač koji je ikad zaigrao za Kraljeve. Rekorder je Ferenc Puškaš (39 godina i 36 dana).

Međutim, pitanje je podudaraju li se Modrićeve želje s planovima Reala, odnosno hoće li Florentino Perez ispuniti ovu Modrićevu želju. Iako, koliko je hrvatski kapetan dao Realu, zaslužio je barem još jedan jednogodišnji ugovor.