DOĆI ĆE I NAGRADA

Alonso ne gubi nadu: Vozim bolje nego ikad!

24.10.2013 u 17:40

Bionic
Reading

Fernando Alonso uvjeren je da je u najboljoj formi u karijeri i da će sigurno doći nova prilika za osvajanje titule prvaka

Španjolski 32-godišnji vozač zadnju je titulu osvojio davne 2006. godine za volanom Renaulta, a u bolidima McLarena i Ferrarija to mu nije uspjelo, barem ne za sada. Posljednjih godina u sjeni je Sebastiana Vettela koji dominira u Red Bullu. Ipak, vjeruje da će njegovo vrijeme ponovo doći.

'Imam samo 32 godine i ovo nije zadnja sezona moje karijere, siguran sam da će biti još prilika. Naravno da bih volio osvojiti još prvenstava. Završio sam drugi tri puta zadnjih godina, što se može smatrati tužnim kad si tako blizu pobjedi, ali jako sam ponosan onim što trenutno radim,' izjavio je Fernando Alonso uoči utrke u Indiji pa dodao:

'Osjećam da sam u najboljoj formi života i da trenutno vozim svoje najbolje utrke.'

'Samo je pitanje vremena kada će Vettel osigurati naslov i vjerujem da će pokušati pobijediti na sve četiri preostale utrke, što ima dobru šansu napraviti. Moj plan je ostvariti što više plasmana na postolje, uživati u pobjedničkoj ceremoniji, trofeju i šampanjcu,' osvrnuo se na završnicu sezone čovjek kojeg mnogi smatraju najkompletnijim vozačem današnjice.