KIMIJU SE LOŠE PIŠE

'Alonso bi ove godine osvojio titulu da vozi za Lotus!'

24.11.2013 u 14:37

Bionic
Reading

Bivši F1 prvak Jacques Villenueve hvali fantastičnu vožnju Fernanda Alonsa otkad je stigao u Ferrari te vjeruje da je bolji vozač od Kimija Raikkonena

Podsjetimo, španjolski 32-godišnji vozač stigao je 2010. godine u Ferrari, a u četiri sezone dvaput mu je titula izmakla na zadnjoj utrci, dok je dvaput mogao samo nemoćno gledati dominaciju Sebastiana Vettela.

Sljedeće godine Alonsa čeka novi izazov: umjesto Masse, timski kolega će mu biti Kimi Raikkonen. No, mnogi stručnjaci vjeruju da neće imati problema zadržati svoje čelno mjesto u talijanskoj momčadi.

'Alonso je uvijek na visokom nivou, ali ono što je radio u 2012. godini to je nešto najbolje što sam vidio. Ove godine, s obzirom na njegove izjave o Ferrariju, bilo je tu previše negativne energije pa to nismo ponovo vidjeli,' kaže F1 prvak iz 1997. godine Jacques Villeneuve koji je siguran da je Fernando bolji vozač od Kimija:

'Kako će se nositi s Raikkonenom? Lotus ima sjajan bolid ove godine. Samo ću reći da bi Alonso ove godine bio prvak da vozi za Lotus.'