NADA BARCELONE

Alen Halilović objavom fotografije na Instagramu sve zabrinuo

13.02.2015 u 09:32

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović, koji se od prošle sezone nalazi na platnoj listi velike Barcelone, ozlijedio je lijevo koljeno na treningu u srijedu te će s terena izbivati nekoliko tjedana. Barem prema prvim prognozama...

Mladi 18-godišnji Halilović je vijest o ozljedi svoje 'jače lijeve noge' objavio na Instagramu dodavši i fotografiju na kojoj se vidi plavi steznik na koljenu. Tako je zabrinuo sve; fanove, trenera i naravno izbornika Kovača.

'Vratit ću se snažniji', napisao je Halilović koji je ove sezone za drugu momčad Barcelona postigao tri gola. Ovo mu je prva ozljeda od kada je prije sedam mjeseci došao iz zagrebačkog Dinama. Na Camp Nou za sada nisu komentirali ozljedu mladog hrvatskog veznjaka.

Barcelona B za koju nastupa Halilović, trenutačno se nalazi na 17. mjestu druge španjolske lige sa 26 bodova, svega dva boda više od zone ispadanja.

Nema sumnje kako je Haliloviću, koji u posljednje vrijeme igra sve bolje, velika želja da se oporavi do okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije.

???? I'll be out for a few weeks, I got injured yesterday, I'm coming back stronger ????❤️

A photo posted by Alen Halilovic ⚽️??❤️ (@alen_halilovic) on