KATASTROFA!

Albrecht potrgao ligamente i dislocirao čašicu koljena

24.11.2012 u 12:59

Bionic
Reading

Albrecht je najprije sa staze helikopterom prevezen u bolnicu u Banff, a potom i u Calgary gdje su utvrđene teške ozljede lijeve noge. Još uvijek nema preciznih podataka koliko će dugo trajati stanka za nekadašnjeg svjetskog prvaka u kombinaciji

Švicarski skijaš Daniel Albrecht (29) potrgao je ligamente i dislocirao čašicu lijevog koljena prilikom pada na treningu spusta u kanadskom Lake Louiseu.

Albrecht je najprije sa staze helikopterom prevezen u bolnicu u Banff, a potom i u Calgary gdje su utvrđene teške ozljede lijeve noge. Još uvijek nema preciznih podataka koliko će dugo trajati stanka za nekadašnjeg svjetskog prvaka u kombinaciji, ali malo je vjerojatno da bi se ove sezone mogao vratiti na snijeg. Albrecht će za nekoliko dana otputovati u Bern, a nakon pregleda u tamošnjoj klinici, trebalo bi biti poznato više informacija.

Nesretni Švicarac je u siječnju 2009. doživio strašan pad na treningu spusta u Kitzbühelu, nakon čega je zbog teških ozljeda glave tri tjedna proveo u induciranoj komi. Nakon dugog i mukotrpnog oporavka vratio se na skijaške staze, ali nikada više nije uhvatio nekadašnju formu.