NAKUPLJANJE BIJESA

Alarm za uzbunu zbog Cristiana Ronalda; reakcija koja je zabrinula sve u Juventusu

21.09.2018 u 12:35

Bionic
Reading

O utakmici prvog kola Lige prvaka između Valencije i Juventusa (0:2) i dalje se priča, ali ne zbog nogometa nego onoga što se desilo s Cristianom Ronaldom

Portugalac je na Mestalli dobio crveni karton, prvi u karijeri, jer je sudac procijenio da je počupao suparnika za kosu iako snimka pokazuje suprotno.

Ronalda je takav scenarij slomio te se rasplakao i svi su se začudili zbog takve emotivne reakcije jednog od najboljih na svijetu koji je kod izlaska s terena kroz suze ponavljao samo jednu rečenicu.

'Nisam ništa uradio! Nisam ništa uradio!'

Mentalni trener i psihoog Alberto Ferrarini, koji se brine za braniča 'stare dame' Leonarda Bonuccija, komentirao je događaj i izrazio zabrinutost zbog mentalnog stanja najveće zvijezde talijanskog prvaka.

'Ronaldov plač je crveni alarm. Bijes koji se zadržava i nakuplja može se preobraziti na male načine i dovesti do rizika od ozljeda. Na terenu Ronaldo ima tako važan ego i sada, zbog svojih velikih očekivanja, ne može dati sve od sebe', rekao je Ferrarini.

Tako je psiholog rekao ono što većina misli, Ronaldo se promjenom sredine teško nosi, a i sam si je nametnuo visoke ciljeve. Dodatni pritisak dobio je i od navijača Juventusa koji su mu priopćenjem poručili da zaboravi na sve prijašnje rekorde, jer u Juventusu kreće iz početka.

  • +3
Isključenje Cristiana Ronalda Izvor: Profimedia / Autor: N.N.