poljud ga čeka

Ako su ove informacije iz Milana točne, Ivan Perišić ipak se ne vraća u Hajduk; evo što je razlog

14.02.2022 u 15:19

Bionic
Reading

Mjesecima se piše i nagađa hoće li hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, kojem ističe ugovor, ostati u milanskom Interu ili će promijeniti klub

Kao što je poznato 33-godišmnjem Ivanu Perišiću ugovor s Interom traje do kraja tekuće sezone i činilo se kako će morati potražiti novi klub. Čak se i počelo pisati kako nije nemoguće da pojača splitski Hajduk iz kojeg je kao tinejdžer otišao u Francusku.

No, kako se doznaje čini se da je ipak došlo do velikog preokreta. Naime, tiražni list Corriere dello Sport piše kako iz pouzdanih izvora doznaju da čelnici Intera rade na tome da zadrže Perišića i vežu ga novim ugovorom. Tako se doznaje kako su intenzivirali pregovore oko novog ugovora te su na dobrom putu da hrvat ostane u klubu.

Tako se piše da bi Perišić trebao produžiti ugovor na još dvije sezone, ali dok se ugovor ne potpiše nije nemoguće da se dogodi novi preokret.

Dodajmo tome kako Gazzetta dello Sport također donosi detalje o novom dvogodišnjem ugovoru koji čeka Perišića, a spominje se i iznos od četiri milijuna eura po sezoni.

Ako su talijanski izvori dobili dobre informacije od ljudi bliskih čelnicima kluba, to znači da će navijači Hajduka morati pričekati neko vrijeme da se i Perišić vrati u klub u kojem je započeo svoj put.

  • +3
Napoli - Inter, Serie A, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Alessandro Garofalo / LaPresse / Profimedia