VRAGOVI DOVODE JEDNOG

Ako se prezivaš Herrera, danas možeš i do ManUtd-a

24.06.2014 u 13:00

Bionic
Reading

Španjolska radio-postaja Cadena Ser izvjestila je u ponedjeljak navečer da je Manchester United pristao platiti 28 milijuna funti odštete za dovođenje 24-godišnjeg veznjaka Athletic Bilbaa Andera Herrere

'Crveni vragovi' su pokušali dovesti Herreru i posljednjeg dana prijelaznog roka prošlog ljeta, no baskijski je klub tada odbio ponudu.

Herrerin ugovor s Athletic Bilbaom istječe na ljeto sljedeće godine, a engleski mediji navode da u klubu s Old Trafforda pokušavaju zaključiti posao već do kraja mjeseca, budući bi od 1. srpnja igračeva odštetna klauzula narasla na 32 milijuna funi.

Iako je rođen u Bilbau Herrera se probio kroz omladinski pogon u Zaragozi prije nego li se priključio klubu iz rodnog grada 2011. godine. Za Bilbao je prošle sezone postigao pet golova.

Inače, danas je Herrera vrlo popularno prezime, jer dvojica Meksikanaca - a koji su u Brazilu donijeli radost milijunima Meksikanaca nose upravo to prezime. Prvi je Miguel, i on je izbornik, dok je drugi Hector i igrač je sredine terena.