zvuči obećavajuće

Ako je ovo istina, Modrić je na užas Ronalda i Francuza jako blizu osvajanja Zlatne lopte

10.11.2018 u 16:16

Bionic
Reading

U Francuskoj su se pojavile informacije da Luka Modrić vodi ispred Raphaela Varanea i Kyliana Mbappea nakon pola prebrojanih glasova u izboru za Zlatnu loptu...

Podsjetimo, naš 33-godišnji veznjak već je proglašen najboljim nogometašem sezone u izbori Fife i Uefe, a ako bi osvojio i Zlatnu loptu kompletirao bi kolekciju najprestižnijih individualnih nagrada u nogometu u 2018. godini.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Iako u posljednje vrijeme niti on niti Real ne briljiraju, u Francuskoj se pojavila zanimljiva informacija. Naime, prema tvrdnjama novinara televizije RFI Erica Mamrutha, Luka Modrić vodi ispred suigrača Raphaela Varanea nakon pola prebrojanih glasova. Na trećem je mjestu Kylian Mbappea, a Ronaldo navodno kaska za vodećima.

Spomenuti novinar tvrdi da se radi o ekskluzivnoj i provjerenoj informaciji, a ima li u njoj istine saznat ćemo početkom prosinca kad će biti dodijeljena ova nagrada.

Posljednjih deset Zlatnih lopti pripalo je Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju, a bilo bi lijepo kad bi upravo Modrić prekinuo dominaciju ovog fantastičnog dvojca...