BENITEZ ODUŠEVLJEN

'Ako je Modrić na terenu, za Real je to – garancija!'

25.09.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Uoči utakmice protiv Malage ovaj vikend, Rafa Benitez ponovo je nahvalio Luku Modrića te najavio kako je pred klubom još mnogo teških utakmica ako želi osvojiti neku od titula...

Real je ove srijede slavio na teškom gostovanju u Bilbaz, svladavši Athletic uz dva pogotka Benzeme, Matea Kovačića od prve minute te još jedan izniman nastup Luke Modrića koji je kasnije proglašen za jednog od igrača utakmice.

Hrvatski 30-godišnji veznjak trebao bi igrati važnu ulogu i u subotu u domaćem ogledu protiv Malage u kojem bi trijumf zadržao Real na vrhu Primere.

'Modrić je veliki igrač. Kad je on na terenu, to je jedna garancija, a ako ga nema, gledat ćemo tko bi ga mogao zamijeniti,' pohvalio je Rafa Benitez našeg reprezentativca pa se osvrnuo na situaciju u Primeri:

'Brojke su dobre, ali utrka se ne dobiva u prvom zavoju, iako se može izgubiti. Treba dobre statistike imati u posljednjih deset utakmica. Dobri smo, imamo samopouzdanja, ali i svjesni da smo tek počeli.'

Protiv Malage neće igrati ozlijeđeni Pepe i Sergio Ramos, a Benitez nema namjeru sačuvati Cristiana Ronalda.

'Njega rotirati? Tko zabija golove mora igrati što više. Ne bih govorio o broju golova, ali znamo da će ih zabiti puno,' zaključio je novi strateg 'kraljevskog kluba'.