TEŠKI TRENUCI

Ako izgubi sljedeću utakmicu, Wengeru nema spasa!

03.03.2016 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon trećeg uzastopnog poraza Arsenala, Arsene Wenger ispucao je sve svoje ekipe i novi neuspjeh u derbiju protiv Tottenhama značio bi sigurno njegov kraj na završetku sezone...

'Topnici' na terenu izgledaju bijedno. Nakon Barcelone i Manchester United, svladao ih je u srijedu i velški Swansea, a očajni navijači masovno su napuštali stadion i prije posljednjeg zvižduka.

Arsenal nije izgubio tri utakmice u nizu još od 2010. godine, a još više zabrinjava što gotovo četiri tisuće dana čeka na završetak među prve dvije najbolje momčadi Premiershipa. Sada kada svi najveći klubovi u ligi gube iz kola u kolu, svejedno 'topnici' čine sve kako bi ostali bez naslova prvaka.

U sljedećem kolu Arsenal gostuje kod Tottenhama i situacija je jasna: ako izgubi, Arsene Wenger sigurno neće voditi klub sljedeće sezone.

'Ne želim pričati o tituli, nisam raspoložen za to. Ovo je veliko razočaranje koje moramo progutati i zatim se vratiti u igru. Ovo moramo analizirati. Čeka nas velika utakmica za vikend. Liga je nepredvidiva, svašta se može dogoditi,' izjavio je razočarani Arsene Wenger kojem su navijači gotovo potpuno okrenuli leđa.